Referenties

Betaalbare luxe nieuwbouwwoningen en appartementen

De Vondeling - Deurne
De Vondeling - Deurne
Dit kleinschalig nieuwbouwproject wordt opgericht in het centrum van Deurne in de onmiddellijke omgeving van winkels, openbaar vervoer en invalswegen. Het project omvat slechts 4 appartementen...
MEER WETEN
Residentie Ter Heide - Bonheiden
Residentie Ter Heide - Bonheiden
Dit nieuwbouwproject wordt opgericht tussen Bonheiden en Putte. Het project omvat 8 luxe-appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Oplevering voorzien tegen de 2e helft van 2017.
MEER WETEN
Residentie Oaktree
Residentie Oaktree
Op de hoek Drie Eikenstraat 136 en De Pelgrim 2, op wandelafstand van het centrum van Edegem treft men dit nieuwbouwproject in moderne stijl dat bestaat uit 10 appartementen met 1 of 2 slaapkamers en autostaanplaatsen op het gelijkvloers.
CONTACTEER ONS
Residentie De Ster
Residentie De Ster
Dit project is gelegen in een residentiële wijk, op een boogscheut van het centrum van Hove, openbaar vervoer en grote invalswegen. Dit nieuwbouwproject met 4 appartementen werd opgericht in moderne-hedendaagse stijl.
CONTACTEER ONS
Boshoek Meesterhoeves
Boshoek Meesterhoeves
2 Prachtige Meesterhoeves dewelke samen een fantastisch en prachtig geheel vormen. Iedere woning ligt op een groot stuk grond en heeft zowel een zeer ruime voor als achtertuin.
CONTACTEER ONS
Residentie Van Hombeeck
Residentie Van Hombeeck
Residentie Van Hombeeck is schitterend gelegen in de wijk Oud-Berchem aan het vernieuwde Frans Van Hombeeckplein. Dit met openbaar vervoer in de onmiddellijke omgeving, grote invalswegen op korte afstand, evenals winkels en scholen.
CONTACTEER ONS
Residentie Oberon
Residentie Oberon
Dit project met 5 appartementen is gelegen in de wijk 'Kontich Kazerne' op een boogscheut van het centrum van Kontich, openbaar vervoer en grote invalswegen. Dit project werd opgericht in moderne-hedendaagse stijl.
CONTACTEER ONS
Residentie Merovingen
Residentie Merovingen
Dit project is gelegen op een boogscheut van het centrum van Borsbeek, openbaar vervoer en grote invalswegen. Dit nieuwbouwproject werd opgericht in moderne-hedendaagse stijl en bestaat uit 42 appartementen, ondergrondse autostaanplaatsen, ondergrondse bergingen en eengezinswoningen.
CONTACTEER ONS
Residentie Friesland
Residentie Friesland
Op een boogscheut van het centrum van Hoboken en openbaar vervoer werd dit nieuwbouwproject met 42 appartementen opgericht in hedendaagse stijl met ondergrondse autostaanplaatsen/boxen en ondergrondse bergingen.
CONTACTEER ONS
Hof Van Riemen
Hof Van Riemen
Prachtig nieuwbouw appartementsgebouw in pastoriestijl bestaande uit 14 appartementen waarvan 6 duplex-appartementen. Het gebouw wordt opgetrokken met hoogwaardige materialen en met oog voor detail en afwerking. Voor de binnenafwerking van de appartementen worden ruime budgetten voorzien, zodat u een overvloed aan keuze in kwaliteitsmaterialen heeft.
CONTACTEER ONS

Vastgoed Van Hoof is gepriviligeerde partner van Het Landgoed nv

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Prins Boudewijnlaan 112, 2610 Wilrijk
Tel. 03 449 25 00  •  Fax 03 449 23 00
E-mail: info@hetlandgoed.be

Copyright © 2017 - Het Landgoed nv

a