Investeer Anders

Het traditionele spaarboekje rendeert nog amper, de beurzen ondergaan moeilijke tijden en u betaalt voortaan meer belastingen op uw beleggingsinkomsten. Maar de Belgische vastgoedmarkt houdt goed stand in tijden van inflatie. Daardoor komt de verhuur van een appartement of woning de laatste jaren weer meer in het vizier.

Een investering in vastgoed is een interessante belegging van uw spaarcenten. Almaar meer vastgoedinvesteerders sluiten trouwens een lening af voor hun investeringspand. Vaak is het fiscale voordeel hier de motivatie: met een lening vermijdt u dat uw vastgoed via de personenbelasting nog eens getaxeerd wordt bovenop de onroerende voorheffing. Door een minimale input van 20 tot 50% van de totale aankoopprijs, aangevuld met de afbetaling door uw huurder, komt u tot een optimalisatie van uw vastgoedportefeuille.

Zorgeloos rendement

Als u investeert in een nieuwbouwappartement, kiest u voor een zorgeloze belegging. Niet alleen kan u de verhuur van uw appartement laten lopen via onze eigen verhuurdienst, u geniet ook van de garantieperiodes en de tienjarige aansprakelijkheid van de aannemer, waardoor u rustig achterover kan leunen in uw zetel.

Als er toch iets dient opgelost te worden, staat onze dienst na verkoop voor u klaar. Een investering in vastgoed van Het Landgoed is een investering zonder zorgen. De meeste nieuwbouwappartementen van Het Landgoed zijn trouwens voorzien van onze unieke Invest&Relax-service zodat u bijna geen omkijken meer heeft naar uw investering.

BEL 0490-441669

Leef Anders

Ons ‘Leef Anders’-concept (zie brochure) is gebaseerd op een jarenlange ervaring in de residentiële woon- en huurmarkt, dankzij onze zusteronderneming Vastgoed Walther Van Hoof, die kan steunen op méér dan 50 jaar ervaring.

Ook de residentiële huurmarkt is onderhevig aan tendensen en fluctuaties.

Het is daarom van belang te investeren in het juiste vastgoedproject dat op maat gesneden is van uw toekomstige huurder. Dankzij onze eigen verhuurdienst weten we exact wat de huurder vandaag wenst. Zo kunnen we u het perfecte beleggingsvoorstel aanbieden.

BEL 0490-441669

Alle verhuurzorgen uit handen.

De Invest&Relax-service.

Met de unieke Invest&Relax-service biedt Het Landgoed u de mogelijkheid om zorgeloos te investeren in vastgoed.

Wij nemen u zoveel mogelijk de rompslomp van verhuur, onderhoud en eventuele schade uit handen. Zo blijft uw investering optimaal renderen.

Vraag meer informatie via uw contactpersoon.

BEL 0490-441669

De Invest&Relax-service omvat

Zeker van uw investering: betaal pas wanneer uw appartement is verhuurd.

Een vergoeding tot 12 maanden huur voor onbetaalde huurgelden.

Een vergoeding tot 12 maanden huur voor huurschade.

Een ruime rechtsbijstand bij elk geschil met betrekking tot het huurcontract.

Een forfait van 1 maand huur bij vervroegd vertrek van de huurder.

Property Assist, hulp bij het vinden van vakmensen voor kwaliteitsvolle onderhouds- en herstellingswerken.

Deze service is beschikbaar op het overgrote deel van onze nieuwbouwappartementen. Informeer u hierover. Enkel de eerste 10% van de verkochte appartementen komen in aanmerking voor deze service.

BEL 0490-441669

Vastgoed Van Hoof is gepriviligeerde partner van Het Landgoed nv

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Prins Boudewijnlaan 112, 2610 Wilrijk
Tel. 03 449 25 00  •  Fax 03 449 23 00
E-mail: info@hetlandgoed.be

 © 2019 - Het Landgoed nv • Onze Privacyverklaring • Design nickvanhee.be

a