Betaalbaar wonen tussen stadspark en de Grote Markt

In de luwte van het centrum

Tussen de Grote Markt en het Stadspark liggen de terreinen van de voormalige drukkerij Splichal. Deze plek, die herinnert aan de hoogdagen van de Turnhoutse drukkerijnijverheid, wordt binnenkort een aangename stadskern. De oude bedrijfsgebouwen maken plaats voor een eigentijds woonproject, dat de klemtoon legt op woonbeleving en –kwaliteit.

De leegstaande gebouwen en arbeidsershuisjes gaan tegen de vlakte en in de plaats wordt een hoogkwalitatief wooncomplex gerealiseerd. Dit zal de buurt een nieuwe impuls geven en het straatbeeld opwaarderen.

63 nieuwe appartementen, 21 stadswoningen en 11 penthouses zullen jonge gezinnen, singles en senioren aantrekken, die veel belang hechten aan de kwaliteit van hun woonomgeving.

BEL 0490-441669

Op Site Splichal maakt het verleden plaats voor een toekomst die zich afspeelt tussen de dynamiek van de stad en de rust en het groen van de wijk.

Site Splichal wordt een toonaangevende woonwijk op enkele minuten stappen van alle locaties die er toe doen: het stadscentrum, het stadspark, de bioscoop, het ziekenhuis, ... Bovendien is er een vlotte verbinding met de belangrijkste uitvalswegen.

Een nieuw aan te leggen plein wordt hiervan de exponent. Men kan er een praatje slaan met de buren en de kinderen kunnen er zich uitleven. Daarnaast komt er op de site een servicepunt dat het leven voor de bewoners makkelijker zal maken. En een Cambio deelauto mag ook niet ontbreken. Site Splichal biedt u de woonbelevenis van de toekomst!

BEL 0490-441669

Vastgoed Van Hoof is gepriviligeerde partner van Het Landgoed nv

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Prins Boudewijnlaan 112, 2610 Wilrijk
Tel. 03 449 25 00  •  Fax 03 449 23 00
E-mail: info@hetlandgoed.be

 © 2018 - Het Landgoed nv • Onze Privacyverklaring

a